Széll Tamással forgattak: megyünk a Bocuse d'Or kulisszái mögé

Széll Tamás Széll Tamás Bocuse d’Or Széll Tamás séf a Bocuse d’Or szakácsverseny Lyon SIRHA nemzetközi vendéglátó-, szálloda- és élelmiszeripari kiállítás
Lyon, 2017. január 24. Széll Tamás, a magyar csapat séfje, a 2016-os kontinensbajnokságának győztese a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny lyoni világdöntőjén, a SIRHA nemzetközi vendéglátó-, szálloda- és élelmiszeripari kiállításon 2017. január 24-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A Bocuse d'Or – Lyon a verseny részleteit is megmutatja: a felkészüléstől az ünneplésig, a nehézségektől a csalódásig.
Vágólapra másolva!

Folytatódik a TV Paprika Bocuse d'Or sorozata, amely a 2016-os világraszóló európai győzelemtől a 2017-es lyoni döntőig tartó szakaszt mutatja be. Eddig soha nem látott szakmai titkok derülnek ki a világbajnoki felkészülésről, láthatóak lesznek a legizgalmasabb lyoni pillanatok - közölte a csatorna.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Minden komoly próbatételnek vannak könnyebb és rázósabb szakaszai, a TV Paprika a Müllner & Kálmán Content Lab-bel közös produkciójában nyomon követte ezeket az időszakokat is. A verseny után Széll Tamás és Szabó Kevin Jókuti András vendégeiként

megmutatják, hogyan lehet otthon is Bocuse d'Or alapanyagokkal, a verseny ihlette, ám mégis egyszerű fogásokat elkészíteni.

A négyrészes sorozatban megszólalnak a magyar Bocuse-csapat tagjai, szakmai tanácsadójuk, a három Michelin-csillagos Rasmus Kofoed, valamint Serge Vieira, az európai döntő zsűri tagja, Jerome Bocuse, a Bocuse d'Or elnöke és Joel Robuchon, a világ jelenleg legtöbb, mintegy harminc Michelin-csillaggal rendelkező séfje.

A Bocuse d'Or – Lyon premierjét április 22-én 11 órakor vetíti a TV Paprika. A további epizódok 23-án, illetve 29-én és 30-án ugyanebben az időpontban láthatók.