Időzavarba került a valóságshow-szereplő

Exek az édenben
Vágólapra másolva!
Az Exek az édenben egyik szereplője ugyan eltéved az évtizedek közt, de állítása szerint magabiztosan mozog a női ágyak környékén. A reality április 18-án rajtol a Viasat3-on.
Vágólapra másolva!

Tamás nem egy szerény és visszahúzódó ember, de az ilynek nem is kerülnek be túl gyakran valóságshow-kba, ha meg mégis, nem dominálnak ott. Magát nagydumás, jóképű fickónak tartja: „Imádok élni, szeretem a nőket, de fél éve nincs párkapcsolatom. Viszont kétszáznál több nővel voltam" – mondta az Origónak beköltözés előtt.

Mobilokkal foglalkozik, egyszemélyes kereskedést vezet, de a médiában szeretne elhelyezkedni, mint megannyi reality-arc. James Dean, Marilyn Monroe és egy ötvenes évekbeli Cadillac van rátetoválva, többek közt. Amikor ez szóba kerül, magyarázatképp elmondja, nagyon szereti a hetvenes éveket: ezen mosolygunk egy picit, hiszen noha a tetkók szereplői korábbi időszakhoz köthetőek (Dean 55-ben halt meg, Monroe 62-ben).

Több képért klikk a fotóra! Forrás: VIASAT3/Udvardi Attila

A fiatal lányokat szereti, elég későn érő típus, mondja magáról. Francia bulldogot tart otthon, a többhetes távollétre kutyapanzióba tette az állatot. Nem tartja magát balhés embernek, de keveredett már verekedésbe, egyszer pedig tanúskodnia kellett garázdaság ügyben.

„A fiú-lány barátságban nem hiszek. Benn taktikázni fogok, de átverni nem tervezek senkit, ugyanis azt vallom, hogy amit adsz, azt kapod vissza az élettől" – bölcselkedett a beköltözés előtt.