Hogyan éljünk túl egy multinál?

"Bad Rap" Premiere - 2016 Tribeca Film Festival GettyImageRank3 VERTICAL USA New York City Film Premiere FILM Premiere Photography Film Industry Red Carpet Event Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Tribeca Film Festival Chelsea Bow Tie Ci
NEW YORK, NY - APRIL 16: Rapper Awkwafina attends the "Bad Rap" Premiere during the 2016 Tribeca Film Festival at Chelsea Bow Tie Cinemas on April 16, 2016 in New York City. Noam Galai/Getty Images for Tribeca Film Festival/AFP
Vágólapra másolva!
A Comedy Central három sorozatot és kilenc pilotot rendelt meg, lesz min nevetni a közeljövőben.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Comedy Central bejelentette, hogy milyen projektekkel készül a következő időszakra, három új sorozat már biztosan érkezik a humorcsatornára.

A Corporate két gyakornok srácról szól, akik megpróbálnak túlélni egy embertelen multinál; a Taskmaster egy brit vetélkedő amerikai változata lesz Reggie Watts vezetésével, ebben komikusok versenyeznek egymással mindenféle képtelen feladatokban; a The New Negroes pedig feltörekvő fekete komikusoknak ad teret.

Reggie Watts új munkát kapott Forrás: AFP/2016 Getty Images/Emma Mcintyre

A pilotok között akad olyan, amely egy latin-amerikai férfi (a Broad City-ben látott Arturo Castro) megpróbáltatásait mutatja be, egy másik pedig egy csapat haverról szól, akik évekig együtt dolgoztak egy fakitermelésen.

A Home for the Weekend munkacímű projektben Neal Brennan látogat el néhány hírességgel azok szülővárosába, a Power Couple középpontjában egy huszonéves, neurotikus pár áll, de az Awkwafina nevű rapper csaj is szállít egy saját projektet a Comedy Centralnak.

Awkwafina Forrás: AFP/2016 Getty Images/Noam Galai

Ha minden jól megy, ikreket is láthatunk majd, akik féltékenyek fiatalabb testvérük hirtelen jött ismertségére, de jöhet még egy underground stand-upos show, egy brutális szkeccsműsor és egy munkahelyi komédia is.