44 évesen meghalt a Másnaposok producere

Anyád napja premier, Chris Bender, J.C. Spink
Spink és producertársa, Chris Bender 2005-ben az Anyád napja premierjén
Vágólapra másolva!
Mindössze 44 éves korában nyugat-hollywoodi otthonában meghalt J.C. Spink, aki olyan filmek producere volt, mint a Másnaposok, az Erőszakos múlt, A kör vagy a Kyle, a rejtélyes idegen című sorozat.
Vágólapra másolva!

Az öntudatlan férfit öccse találta meg, halálának okát majd a boncolás fogja megállapítani, de egyelőre úgy tűnik, természetes úton hunyt el, már kizárták az idegenkezűséget is.

Az 1973-ban Philadelphiában született Spinket Hollywoodban mindenki szerette, mert amellett, hogy jó humora volt, mindig megmaradt udvariasnak, és – sok kollégájával ellentétben – sosem veszítette el a béketűrését.

Spink (jobbra) és producertársa, Chris Bender 2005-ben az Anyád napja premierjén Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A producer a pályát egy kisfilm után a Kutyák és macskák című 2001-es családi film munkálataival kezdte, majd olyan alkotásokon dolgozott, mint A kör, a Pillangó-hatás, az Erőszakos múlt, az Anyád napja, a Csak barátok, az Éjszakai járat vagy a Másnaposok több része. Legutóbbi befejezett munkája a Körök című horrorfolytatás volt.

Spinket két fiútestvére és szülei gyászolják.