Házát elárverezték, lecsúszott halála előtt a sorozatszínésznő

Vágólapra másolva!
Kaliforniai házát elárverezték, erőszakkal kiköltöztették, indianai lakókocsiparkba kényszerült, kocsmázni kezdett halála előtt Erin Moran.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, 56 évesen meghalt Erin Moran: a testét a rendőrség találta meg telefonos bejelentés alapján.

A TMZ alaposabban utánanézett annak, hogyan csúszott le az egykor kedvelt tévésztár, aki 1960-ban született, és 14 évesen már játszott a Happy Days című napi sorozatban (az IMDb szerint 239 részben volt látható). A lap által megszerzett dokumentum szerint a bajok 2010-ben kezdődtek, ekkorra eladósodott, így elárverezték a kaliforniai házát. 291 ezer dollárt kapott a palmdale-i ingatlanért, Moran azonban egy darabig megtagadta a kiköltözést.

Erin Moran fiatalon

Ekkor a színésznő a férjével annak anyjához költözött egy indianai lakókocsiparkba, ott ketten gondozták a beteg asszonyt. Nem maradtak sokáig, 2012-ben már az indianai Corydon településen laktak egy szállóban, ahol volt valami balhés ügyük is. Az E! News úgy tudja, hogy sokan és gyakran látták a nőt a helyi kocsmákban, arról pedig nem tudnak a lapok, hogy az elmúlt 6-7 évben mit dolgozott.

Moran az itthon is vetített Szerelemhajó-ban is szerepelt, hat epizódban játszott. Később még volt pár kisebb szerepe (Gyilkos sorok, Halálbiztos diagnózis, Gazdagok és szépek), de 2009 óta nem foglalkoztatták a tévéiparban.