Hatalmasat nőttek Sarah Jessica Parker ikrei

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker a napokban egy díjátadón
Vágólapra másolva!
Sarah Jessica Parker és férje, Matthew Broderick múlt szombaton a Charlie és a csokigyár musicalváltozatának Broadway-premierjére mindhárom gyermeküket magukkal vitték. A nagyfiú már 14 éves, de a hét és féléves kislányok még csak most debütáltak a vörös szőnyegen.
Vágólapra másolva!

Az eseményen készült fotókat nézve (amelyeket itt tekinthetünk meg) egyértelmű, hogy a James Wilkie nevű kamaszsrác rendkívüli módon hasonlít az édesanyjára, az ikreknél azonban már nem olyan egyértelmű a helyzet.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick egy másik, tavalyi premieren Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

A Szex és New York sztárjának és Matthew Brodericknek 2009. június 22-én születtek meg ikerlányaik, Marion Loretta és Tabitha, egy béranya közreműködésével. A fényképek alapján úgy tűnik, a gyermekek kétpetéjű ikrek, mivel nem igazán hasonlítanak egymásra.

Míg az egyik kislánynak barna a szeme, és Broderick arcvonásait örökölte, addig a másik kislány kék szemeivel inkább Parkerre emlékeztet.

A bemutatón készült sajtófotókon kívül maga a színésznő is kirakott egy felvételt Instagram-oldalára: a rövidke videó a színház felé vezető úton készült, az autóban, és az derül ki belőle, hogy Parker sokkal lelkesebb volt a premier miatt, mint gyermekei – vagy bárki más a kocsiban.

A Popsugar képeit itt megnézheti.