A Jóbarátok szépségeinek volt egy közös pasijuk

2017.04.30. 08:48

Jennifer Aniston és Courteney Cox az 1994-ben indult Jóbarátok forgatása során lettek közeli, sőt mondhatni, legjobb barátnők. Pedig – mint azóta kiderült – volt egy közös pasijuk.

Ezekben az időkben Aniston éppen a Counting Crows nevű együttes frontemberével, Adam Duritzcal járt, aki miután szakítottak, Coxszal kezdett el randizni, úgy 1997 körül.

Jennifer Aniston és Courtney Cox 2007-benForrás: Alberto Rodriguez / Getty Images North America / AFP

A Monicát alakító színésznő és a zenész kapcsolata sem tartott túl soká – nem úgy, mint a két nő barátsága, ugyanis nem hagyták, hogy ez a szerelmi ügy közéjük álljon.

A két sztár azóta is olyan jóban van, hogy Aniston lett David Arquette és Courteney Cox kislányának, Cocónak a keresztanyja, Cox pedig később koszorúslány volt Justin Theroux és a Rachelt játszó színésznő 2015-ös esküvőjén.

A két sztár 2015-benForrás: Angela Weiss / Getty Images North America / AFP

Az évek során ezenkívül Jennifer Aniston oly módon is támogatta barátnőjét, hogy vendégszerepelt az általa indított sorozatokban, azaz a Dirt – A hetilap-ban és a Született szinglik-ben.

„Courtból teljesen hiányzik az ítélkezés. Sosem érezteti az elítélő véleményét. Rendkívül korrekt, hihetetlenül lojális és elképesztően melegszívű"méltatta barátnőjét Aniston egy 2014-es interjúban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK