Megcsalta, elhagyta a barátnőjét, most visszamenne hozzá

exek az édenben
Vágólapra másolva!
Folytatódik a Viasat3-on az Exek az édenben, új legény próbálkozik elvinni a tízmilliót, és mellette visszaszerezni a volt párját.
Vágólapra másolva!

A keddi adásban a kecskeméti Alex toppan be, ő Berni exeként érkezett Balira, és az a célja, hogy visszaszerezze a nőt, vele együtt pedig elvigye a fődíjat. Ő az első olyan beköltöző, aki nem az alapcsapat hatosához jött, hanem egy később érkezett játékos volt szeretője.

Forrás: SaghyFoto, Viasat3

„Bosszúállónak vallja magát, akárkit hátba szúr, és lehazudja a csillagokat is az égről" – ez a rokonszenves kis jellemzés olvasható róla. Bernivel nyolc hónapig kavartak együtt egy „se veled, se nélküled" kapcsolatban, de ez alatt a hóhányó Alexnak volt egy másik kapcsolata is.

A kapcsolatuk azért ért véget, mert a srác a másik nőt választotta, ennek ellenére a naiv fiú Berniben erős szövetségest lát: azt reméli, visszajön hozzá pár nap után (erre azért nagyobb összeget nem tennénk az előzmények ismeretében).

Forrás: SaghyFoto - Viasat3

A legutóbbi adásban, a háromnapos víkend előtt Diát távolították el a többiek: a lányok sem álltak ki mellette, de két fiú is ellene szavazott. A végső szót végül Franciska monda ki, vele elvileg jóban is volt az impulzív szegedi lány, de nyilvánvalóan veszélyes, a fődíjra esélyes embernek tartották, ezért inkább kipöckölték a játékból.