Háttértáncosa jól megfogdosta, kiakadt az eurovíziós versenyző

Emma Marrone, Olaszország, Koppenhága, Eurovízió, 2014
Vágólapra másolva!
Emma Marrone, az Eurovíziós Dalfesztivál egykori résztvevője kellemetlen helyzetbe keveredett, a háttértáncosa elkezdte fogdosni egy tévés produkció közben – sokan szexuális zaklatásként értelmezték, pedig csak egy átverés része volt.
Vágólapra másolva!

A 2014-es Eurovízió olasz versenyzője, Emma Marrone az Amici di Maria De Filippi című tévéműsorban lépett fel, ahol a háttértáncosa többször a háta mögé került, és túlságosan merészen kezdte el fogdosni – az énekesnő rá is szólt, majd, megelégelve a dolgot, keményen ellökte magától a férfit, aki a földre zuhant.

Mint kiderült, az egész egy átverés volt, a produkció Facebook-oldalára már azzal a szöveggel került ki a videó, hogy milyen jól megviccelték Marronét:

A közönségből azonban nem találta mindenki viccesnek a helyzetet, sokak szerint az ötletgazdák a szexuális zaklatást bagatellizálták vele. A LaMalafemmina nevű feminista csoport petíciót is indított annak érdekében, hogy a jelenetet kiöltő munkatársak mondjanak fel, a műsor producerei pedig nyilvánosan kérjenek bocsánatot, ezt jó 18 ezren támogatták eddig.

A műsort vezető Maria de Filippi elutasított minden vádat, ami szerint a jelenet a szexuális bántalmazás normalizálását célozta, szerinte nagy baj van a világgal, ha valakinek ez egyáltalán eszébe jutott.