Elképesztő izgalomba jött a sorozatsztár Madonna látványától

Golden Globe 2017, Sarah Paulson
Vágólapra másolva!
Sarah Paulson köztudottan hatalmas Madonna-rajongó, de ha eddig nem tudtuk volna, most végképp bizonyosságot nyert. Az Amerikai Horror Story sztárját az arckifejezése buktatta le: közös fotójuk a dívával egyszerűen megfizethetetlen.
Vágólapra másolva!

A színésznő egyszer már egy interjúban is elárulta, hogy az első album, amit életében vásárolt, nem volt más, mint Madonnától a Like a Virgin, így sejthető, mennyire odáig volt, hogy a Met gálán egyazon vörös szőnyegen lépkedhetett bálványával.

Forrás: Ryuzo Suzuki / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun

A puccos New York-i eseményen az énekesnő a legtöbbször Jeremy Scott divattervezővel pózolt, de Paulsont több képen is ott láthatjuk a sztár mögött ólálkodni, sőt egyszer interakcióba is keveredtek (amely fotón egyébként teljesen olyan, mintha a színésznő megpróbálta volna lenyúlni Madonna stóláját afféle ereklyének).

Forrás: Dia Dipasupil / Getty Images North America / AFP

A megfizethetetlen fényképet pedig ide kattintva érjük el: azt láthatjuk rajta, hogy Paulson, mint egy tizenéves rajongó, ujjal mutat a dívára, és közben még a szemét is elkerekíti és a száját is eltátja hatalmas lelkesedésében.

De nem Sarah Paulson volt az egyedüli, aki vidám perceket szerzett a vörös szőnyeges eseményen. A Csajok szülőanyja, Lena Dunham ugyanis Joe Jonas képét photobombolta szét: az énekes éppen bedobta a szívtipró figurát, ehhez illő arckifejezéssel, amikor a fotósoknak pózolt, Dunham pedig eközben a háttérben valami elképesztő lelombozó fejet vágott.

– olvashatjuk a komika kísérőszövegét a Twitter-oldalán is megosztott díjnyertes kép alatt.