15 évet várt a megfelelő szerepre egy színésznő

BBC Films 25th Anniversary, London, Britain 25/03/2015 Posed UK culture arrivals arriving RED CARPET CELEBRITY Alan Rickman FILM Social Services TOURISM Housing GBR March 25 SQUARE FORMAT
Jaime Winstone at the BBC Films 25th Anniversary, London, Britain
Vágólapra másolva!
Jaime Winstone tizenöt évesen találkozott a bálványával, és most el is játszhatja, készül a tévéfilm Barbara Windsorról.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült KIrályságban afféle legendának számít az egyik vezető szappanopera, az EastEnders színésznője, Barbara Windsor, akiről tévéfilm is készül.

Élete különböző szakaszaiban Jaime Winstone és Samantha Spiro játssza majd, előbbi pedig teljesen odáig van, mint elmondta, tizenöt évesen találkozott is a színésznővel, amikor az apja elvitte a BAFTA-díj gálájára.

Jaime Winstone Forrás: NurPhoto/James Shaw/Photoshot/NurPhoto/James Shaw

"Mögöttem ült, de nem tudtam róla, úgyhogy a jellegzetes vihogását utánoztam, mire ő odaszólt, >>egyszer el kéne játszanod engem<<, mire én azt gondoltam magamban, ez csodálatos lenne."

Winstone a Babs című tévéfilmben játssza el Barbara Windsort, korábban az After Hours című sorozatban láthattuk hosszabban, a Don't Drop the Baby-ben csak narrátor volt.