Megszólalt a válófélben lévő Janet Jackson

Janet Jackson, Dubai World Cup lóverseny
Janet Jackson egy tavaly márciusi fellépésén
Vágólapra másolva!
Mint arról mi is beszámoltunk, április elején kiderült, hogy az énekesnő és férje, egy Wissam Al Mana nevű katari üzletember válnak – mindössze három hónappal azután, hogy Jackson megszülte közös gyermeküket, egy Eissa nevű kisfiút. A sztár most egy másfél perces videóban beszélt a szakításról rajongóinak.
Vágólapra másolva!

Vallomását az énekesnő azzal kezdi, hogy bemutatkozik, hiszen elmondása szerint talán nem mindenki ismeri fel, mert bizony felszedett egy pár kilót a terhessége során, amitől még nem sikerült megszabadulnia (ennél a pontnál vicces módon közbeszól a kamerát tartó Randy Jackson, a sztár bátyja, miszerint szerinte több az pár kilónál, de húga azonnal leoltja).

Jackson ezután a gyermekről áradozik, hiszen nyilvánvalóan ő a világ legédesebb, legszebb, legboldogabb kisbabája.

Az énekesnő csak ezt követően tér rá a lényegre.

– mondta a sztár, aki ezt követően egy örömhírt is akart közölni, így bejelentette azt is, hogy szeptemberben folytatja a turnéját, amit a baba érkezése miatt szakított meg.

Janet Jackson egy tavaly márciusi fellépésén Forrás: Karim Sahib / AFP

A hivatalos verzió szerint egyébként a 2012-ben házasságot kötött pár tagjainak szakítására barátságos keretek között került sor, és abban állapodtak meg, hogy a jövőben közösen fogják nevelni a kisfiút. Más források ezzel szemben arról számoltak be, hogy a kapcsolat Al Mana túlzott kontrollmániája miatt romlott meg, amit terhessége alatt tanúsított a sztárral szemben.