Kultfilmből készült sorozat jön a Viasatra

Blöff
Vágólapra másolva!
Guy Ritchie Blöff című filmjéből sorozat készült Rupert Grint főszereplésével, amelyből az első évad, azonos címmel a VIASAT6 műsorán lesz látható május 25-től.
Vágólapra másolva!

A sorozat, melynek csupán pár héttel ezelőtt volt a világpremierje, a nagy sikerre való tekintettel már meg is kapta a második évadra szóló berendelést. A VIASAT6-on most bemutatásra kerülő első, tíz epizódból álló évad, csakúgy, mint népszerű elődje, egy csapat huszonéves piti bűnözőről szól, akik egy teherautónyi aranyrudat eltulajdonítva belekeverednek a szervezett bűnözés útvesztőjébe.

Forrás: Viasat

A tét magas: vagy hamar beletanulnak a londoni alvilág erkölcstelen cselszövéseibe, ahol hitvány zsaruk, romák, nemzetközi gengszterek és helyi gazemberek lesik minden lépésüket, vagy azonnal belebuknak.

Forrás: Viasat

A főszerepet a Harry Potterből ismert Rupert Grint játssza, mellette még feltűnik Dougray Scott (Mission: Impossible II.), Tamer Hassan (Futball faktor), Ian Gelder (Trónok harca), Luke Pasqualino (Snowpiercer – Túlélők viadala) és Juliet Aubrey (Az elszánt diplomata) is. A sorozat mindent ígér, amit elvárhatunk tőle: lesz bunyó, vér, lövöldözés, kisstílű gengszterek, nők, gyémántok és színes karakterek.