Felpofoznám, igazi kis műmájer - folyatódott az Exek az édenben

Vágólapra másolva!
A Viasat3 párkeresőjének hétfői adásában akadt pár fordulat: bejött egy új játékos, aki nem volt nőjét, hanem egy másik lányt vitt randira. Franciska távollétében Tomi átköltözött Bernihez, az elefántos kirándulásról visszatérők pedig összeálltak, legalábbis temporálisan. Franci és Berni között jelentős a feszültség, ha nem lenne mindenhol kamera, de több alkohol viszont igen, akkor már kikaparták volna egymás szemét.
Vágólapra másolva!

A május 8-i adásban Norbi levelet kapott a hazaküldött, kiszavazott Diától, ez pedig eléggé felborította a villa életét: a volt szerető picit összeomlott, a minden lében kanál Tomi okoskodott, ahogy szokott, kéretlenül is elemezte a helyzetet, Zsuzsi pedig annak rendje-módja szerint kiakadt, mint a képen is látható:

Forrás: Viasat3
Forrás: Viasat3
Forrás: Viasat3
Forrás: Viasat3

Csabi néven érkezett egy új srác, láthatóan ő is több időt töltött a konditeremben, mint könyvtárban, Berninek egyből ellenszenves lett. Ő amúgy Andi exe, négy-öt éve kavartak egy nyáron keresztül, de jelentősebb emóció egyiken sem látszott. „Rafinált focista, legszívesebben felpofoznám, igazi kis hülyegyerek, műmájer" – ilyesféle vélemények hangzottak el a háta mögött, miután elbeszélgettek egy kicsit a jövevénnyel, azaz nem állítható, hogy rögtön a népszerűségi lista élére ugrott volna a kigyúrt futballista.

Forrás: Viasat3
Forrás: Viasat3

Az új fickó Franciskát vitte ki randira, aki ennek nemigen örült, volt párja, Andi csaj unott arccal rágta a száját. Róla amúgy terjed egy ilyen táblázat:

Forrás: Viasat3

A legszebb villa is unalmas tud lenni, ha valaki ott él két hetet, és csak alig kukkant ki, úgyhogy a két kimenős örült az elefántháton történő kirándulásnak. „Nem találja a helyét, mászkál föl-alá" – magyarázta közben a villában Andira célozva Milán Norbinak, aki történetesen épp nem találta a helyét, és mászkált föl-alá.

Forrás: Viasat3

Norbi volt párját győzködte benn, eközben kinn, Berni vörösre pingált lábujjkörmeitől tíz centire Tomi ajánlatot tett a lánynak, hogy vele folytatná: ezt a bejelentést tett is követte, minden cuccát átvitte hozzá, azaz lecserélte a terepen épp vihorászva elefántot etető Franciskát. Tán mondani sem kell, a két nő a vacsoraasztalnál verbálisan összecsapott. „Nagyon buta döntés volt Tamás részéről" – summázta a nyakigláb lány.

Volt még egy lötyögős buli, ami nem sikerülhetett túl jól, mert alig vágtak be valamit róla. Folytatás kedden, lesz pár újabb minidráma.