Mindenkit meglepett bizarr mozdulataival a híres színész

michael fassbender
British actor Michael Fassbender poses during a photocall of the movie "The Light Between Oceans" presented in competition at the 73rd Venice Film Festival on August 31, 2016 at Venice Lido. / AFP PHOTO / TIZIANA FABI
Vágólapra másolva!
Az ír-német színészt az Éhség, a Becstelen brigantyk, több X-Men-film, a Prometheus, a 12 év rabszolgaság és a közelgő Alien: Covenant sztárjaként ismerhettük – eddig…
Vágólapra másolva!

A napokban ugyanis Fassbender a The Graham Norton Show vendége volt, ahol a műsorvezető az Alien: Covenantről beszélgetett vele.

A színész viccesen elmondta, hogy örült volna neki, ha az általa már a Prometheusban is megformált robot táncolhatott volna, mert ő maga a nyolcvanas években tagja volt egy breaktánccsoportnak.

A műsor többi jelenlévő vendége közül ekkor Jessica Chastain úgy tett, mintha nem tudná, mi az a breaktánc, hogy ily módon vegye rá Fassbendert: mutassa meg eddig titkolt tehetségét.

Chastainnek, a szintén jelen lévő Diane Keatonnak, Kevin Baconnek, a műsorvezetőnek és a közönségnek pedig nem kellett csalódnia, a színész ugyanis valóban bemutatta tánctudását – igaz, csak néhány mozdulat erejéig villogott, de az a pár másodperc olyan lenyűgöző volt, hogy Chastain leborult a nagysága előtt, Keatonnak pedig szó szerint tátva marad a szája a csodálkozástól.