Egy év börtönre ítélték Cicciolinát

Tv Sztárok, Cicciolina
April 14, 2016 - Athens, Greece - ILONA STALLER, widely known by her stage name, Cicciolina attends at the press conference in Hilton Hotel Athens. Cicciolina participate at the ''Erotic Art Festival 2016'' who start at Friday 15. April 14, 2016
Vágólapra másolva!
Biztosítási csalás miatt egy év börtönbüntetésre ítélte a római bíróság Cicciolinát.
Vágólapra másolva!

Cicciolinát biztosítási csalásért büntette meg a bíróság, állítólag egy kutyaharapás után próbált jogtalanul kicsikarni pénzt egy biztosítól. "Szó szerint sokkolt a bíró ítélete! Ártatlan vagyok" - írta a vád után a Facebookon, és a Blikk szerint kijelentette, hogy ügyvédjével fellebbez a döntés ellen.

Forrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis

A lap szerint Cicciolina hat évvel ezelőtt azért ment be egy olasz kórházba, mert megharapta egy kutya a kisujját. Állítólag akkor el is látták a sérülését, de pár hónap múlva egy másik orvos aláírásával benyújtott az olasz Victoria biztosítónak egy papírt, ami szerint a kutyaharapás miatt három hónapig munkaképtelen volt, és nem tudott pénzt keresni.

Cicciolina ártatlannak vallotta magát a bíróságon, de a bizonyítékok valószínűleg ellene szóltak, hisz első fokon egy évre ítélték. Másodfokon még enyhíthetnek vagy súlyosbíthatnak a büntetésén.