A csodálatos Emily Ratajkowski legvadítóbb fotói

Emily Ratajkowski, Met gála 2017
Vágólapra másolva!
A modellből lett gyönyörű színésznő köztudottan szívesen pucérkodik, és fehérneműs, fürdőruhás, fél- vagy éppen teljesen meztelen képeit folyamatasan tölti fel az Instagramra. Mivel a sztár képmegosztó oldala szinte csak ilyen jellegű fotókkal van tele, elég nehéz kiválasztani közülük a legszexisebbeket, hiszen mind egyformán az. Azért mi tettünk egy próbát.
Vágólapra másolva!

Az 1991 júniusában született, azaz lassan 26 éves Emily Ratajkowski idomait Robin Thicke Blurred Lines című videoklipjében ismerhette meg a világ.

A szépséges modellt ezután gyorsan felfedezte Hollywood is, és szerepet kapott David Fincher Holtodiglan című thrillerében, majd a Törtetők című sorozat nagyjátékfilmes verziójában.

A szép színésznőt mozivásznon legutóbb Zac Efron oldalán láthattuk a 2015-ös Miénk a világ című zenés filmben, de hamarosan három filmben is megvillantja a tehetségét.

Még az idén bemutatják a Trónok harcából ismert Natalie Dormer által írt In Darkness című thrillert, amiben ő az egyik főszereplő. Szintén 2017-ben érkezik Cruise című romantikus drámája, ami egy nyolcvanas évekbe helyezett Rómeó és Júlia-történet.

A folytatásért lapozzon!