Nagyon esélyes páros esett ki A Nagy Duettből

a nagy duett
Vágólapra másolva!
A Nagy Duett hetedik adásában kiesett Ábrahám Edit és Vastag Csaba: sokan úgy vélték, hogy ők a végső győzelemre is esélyesek.
Vágólapra másolva!

A szórakoztató show vége felé, az összesített versenypontok alapján Mádai Vivienék és Janicsák Vecáék álltak az élen, ugyanakkor Sági Szilárd és Völgyesi Gabi elkezdhetett aggódni, mert utolsó helyre kerültek. Madár és Judy orvosos jelenetet adtak elő, Simon Kornélék pedig Sub Bass Monster egy dalát, a Négy ütemet adták elő, Ábrahám Editék felültek a nosztalgiavonatra, akárcsak Csipáék, de a legviccesebb talán Ábel Aniték Pancsoló kislánya volt. Csoportos produkciókat is láthattak a nézők, eztán jött még egy környi szavazás.

Szellemírtók a TV2 stúdiójában Forrás: tv2

„Nagyon jól éreztem magam, mint mindig. Remélem, sok gyerek választja majd ezt a hivatást. Kár, hogy vége, mert még nézném" – mondta a vége felé Szulák Andrea. Cooky megköszönte, hogy tud nevetni, néha tud szomorú lenni, Kasza pedig arról elmélkedett, hogy lehet szépen énekelni, táncolni, de semmit sem ér, ha a fellépők nem élvezik.

Kiestek, pedig nagy favoritok voltak Forrás: tv2

Két olyan duó ácsorgott a végén Tilla mellett, amely nagy esélyes volt a végső győzelemre is, mindkét páros többször bezsebelt már 30 pontokat: Madárék végül megúszták, de a Vastag-Ábrahám páros nem, ők búcsúztak.