Jennifer Lopez csodásan fest új szerelme oldalán

Met-gála 2017, Alex Rodriguez, Jennifer Lopez
Lopez és Rodriguez a május 1-jei Met-gálán
Vágólapra másolva!
A színész-énekesnő és baseballsztár barátja, Alex Rodriguez a sportoló édesanyjával töltötte az anyák napját (amit az Egyesült Államokban a múlt vasárnap ünnepeltek). Ahogy az már lenni szokott, J.Lo most is lenyúlta a show-t: nehéz levenni a szemünket a sztár áttetsző ruhakölteményéről.
Vágólapra másolva!

Az eseményre Lopez egy csodás földig érő, virágmintás ruhát választott, ami egészen a derékrészig visszafogottnak tűnik, onnantól lefelé azonban olyan könnyű, áttetsző anyagból van, ami látni engedi kedvencünk formás alakját (itt láthatunk képeket róla).

Lopez és Rodriguez a május 1-jei Met-gálán Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

A közösen töltött családi ünnep is arra enged következtetni, hogy J.Lo és Rodriguez kapcsolata egyre szorosabb.

Mint azt Négy friss sztárpár is vállalta a kapcsolatát nemrégiben című cikkünkben is megírtuk, Lopez és a sportoló a május 1-jei Met-gálán tette hivatalossá a kapcsolatát: egészen addig csak pletyka szinten lehetett hallani róla, hogy együtt vannak.

Mothers Day!!! #proud mama #grateful Happy Mother's Day to all the beautiful Mamas!!

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

J.Lo, mint tudjuk, maga is édesanya, és természetesen saját gyermekeit sem hanyagolta el a jeles napon: imádnivaló ikreivel készült közös fotóját az Instagramra tette ki, és azt sem titkolta el a képaláírásban, hogy milyen büszke rá, hogy az anyukájuk lehet.