Itt megnézheti a Trónok harca előzményét

Vágólapra másolva!
Mint arról mi is beszámoltunk, az HBO több spin-offot is tervez a népszerű fantasysorozat közelgő lezárulta után. Nem csoda, hogy az újságírókon kívül a független filmeseknek is beindult a fantáziája azt illetően, mi mindent lehetne még elmesélni a Trónok harca univerzumából. Nézze meg ezt a kifejezetten igényes rajongói kisfilmet, ami a széria cselekményének előzményeit mutatja be!
Vágólapra másolva!

A The Wild Wolf című 16 perces rövidfilmben Ned Stark bátyját, Brandont ismerhetjük meg. Eredetileg ő volt Catelyn Tully (később Stark) jegyese, csak korai halála közbeszólt.

A kisfilmben feltűnik a fiatal Petyr Baelish, azaz Kisujj is, aki együtt nevelkedett a Tully lányokkal, és halálosan beleszeretett Catelynbe, ezért párbajra hívja Brandont.

A nagyszerű szereposztással, kifejezetten profin megvalósított alkotás sikerrel idézi meg a Trónok harca hangulatát, és még ahhoz hasonlóan véres és izgalmas is – mindenképpen megéri rászánni azt a bő negyedórát.

Főleg, hogy aki az igazi Trónok harcára kíváncsi, annak az új, hetedik (vagyis az utolsó előtti évadig) még július 16-ig várnia kell.