A Dr. Csont és a Gyilkos elmék főhősétől is jön új sorozat

2017.05.19. 07:30

A CBS is megrendelte új sorozatait, sőt előzeteseket is mutatott azokhoz: Shemar Moore-t és David Boreanazt újra akcióban láthatjuk, az Agymenők Sheldonja is érkezik gyerekként.

Az Egyesült Államokban lassan véget ér az upfronts, vagyis az eseménysorozat, ahol a 2017/2018-as tévés évadra tervezett programjaikat mutatják be a csatornák.

A CBS is előrukkolt új sorozataival, többek között a Dr. Csont és a Gyilkos elmék főszereplőitől is érkezik egy-egy széria: Booth ügynök, vagyis David Boreanaz az amerikai haditengerészet elit alakulatánál ténykedik a Seal Team-ben, a Derek Morganként látott Shemar Moore pedig a S.W.A.T. – Különleges kommandó sorozatváltozatában akciózik.

David Boreanaz nem sokáig maradt munka nélkülForrás: AFP/Getty Images/Dave Kotinsky

Jönnek persze vígjátékok is, ezek közül az Agymenők spin-offja tart számot a legnagyobb érdeklődésre, abban Sheldont ismerhetjük meg gyerekként. A CBS rövid előzeteseket is mutatott az upfrontson, ezek azonban a csatornán keresztül már nem érhetők el – itt viszont lehet még csemegézni belőlük.

A CBS idei nagy dobásai közé tartozik a Star Trek: Discovery is, annak csak azért nem láthatjuk itt az előzetesét, mert az nem a tévéképernyőre, hanem az interneten elérhető CBS All Accessre érkezik. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK