Melyik új sorozatra kíváncsiak a legtöbben?

This Is Us - Season Pilot NUP_172430
THIS IS US -- Pilot -- Pictured: (l-r) Susan Kelechi Watson as Beth, Sterling K. Brown as Randall -- (Photo by: Ron Batzdorff/NBC)
Vágólapra másolva!
Az amerikai tévécsatornák a múlt héten mutatták be a 2017/2018-as évadra vonatkozó terveiket, ilyenkor nagy az érdeklődés a friss előzetesek iránt is. De melyik új sorozat pörgette be a leginkább a nézőket?
Vágólapra másolva!

A tavalyi év nagy meglepetése volt a This Is Us, vagyis a Rólunk szól előzetesének sikere, hiszen kevesen számíthattak arra, hogy a kisfilm ennyire megpörög a Facebookon – csak ott 15 millióan látták az első 48 órában.

A This Is Us csapata Forrás: Chris Haston/NBC/2016 NBCUniversal Media, LLC/Nbc

Idén is voltak kiemelkedő eredmények, és persze egy ideig még nőhet a megtekintések száma. A TV Guide összeszedte helyettünk a legnézettebb előzeteseket, íme, a cikk írásakor a produkciók hivatalos Youtube-fiókjáról és Facebook-oldaláról származó összesített számok:

  1. The Gifted: 27,6 millió néző
  2. Roseanne: 27,2 millió néző
  3. Will and Grace: 25 millió néző
  4. The Orville: 20,7 millió néző
  5. The Good Doctor: 18,4 millió néző

Úgy tűnik, a klasszikus vígjátéksorozatok (Roseanne, Will és Grace) feltámasztása igencsak érdekli a nézőket, a legtöbben azonban az X-Men sorozatváltozatára kíváncsiak – mutatjuk is az előzetest: