Végre kiderült, hogy szexeltek-e egymással a Jóbarátok szereplői

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori Chandlerje, vagyis Matthew Perry egy talkshow-ban mesélt többek között arról, hogy volt-e szex a hat főszereplő között, vagy sem.
Vágólapra másolva!

Matthew Perry a Watch What Happens Live with Andy Cohen vendége volt, a showman többek között arról faggatta, hogy a Jóbarátok főszereplői közül ki kivel szexelhetett.

A színészek legutóbbi tévés összejövetelekor ugyanis felmerült, hogy volt-e a szerződésükben olyan kitétel, hogy nem szexelhetnek egymással – mire Lisa Kudrow közölte, hogy nem volt, David Schwimmer pedig benyögte, hogy ha lett is volna, akkor valaki biztosan megszegi.

Matthew Perry szerint nem történt semmi a színészek között Forrás: NBC

Andy Cohen most arra kérdezett rá Perrynél, hogy Schwimmer kire utalhatott, a színésznek azonban fogalma sem volt. "Nem hiszem, hogy bárki szexelt volna bárkivel. Vagy legalábbis nagyon lemaradtam, ha igen" – mondta.

Arra a kérdésre, hogy egykori kolléganői közül kivel feküdne le, kit venne el feleségül, és kit ölne meg, nem volt hajlandó válaszolni, azt viszont elmesélte, hogy volt egy történetszál, amit az ő kérésére kivettek a sorozatból: ebben Chandler egy férfi sztriptízbárba járt volna rendszeresen, csak mert nem tudott ellenállni az ott kapható szendvicsnek. Mutatjuk az egészet videón: