Szárnyal a Sláger FM a fővárosban

Vágólapra másolva!
Növelte budapesti hallgatói számát a 103.9 Sláger FM: a legfrissebb mutatók alapján már több mint 604 ezer fő választja.
Vágólapra másolva!

Növeli hallgatói számát a Sláger FM: több mint 604 ezer fő választja a 80-as és 90-es évek zenéit játszó rádiót, mely mindössze egy hónap alatt további 15%-os növekedést jelent - közölte a Sláger FM a Kantar Hoffmann mérésére hivatkozva.

Forrás: Kantar Hoffmann, 15+ célcsoport, országos adat, 2017. február – április

A fővárosban mért adatok alapján egyértelmű fölénnyel rendelkezik a 103.9 Sláger FM a 15 évesnél idősebb lakosság körében. A csatorna fő célcsoportja indulása óta a 30-59 éves, kereskedelmileg kiemelten fontos korosztály, melyben egyaránt meghatározó és vezető szerepet tölt be Budapesten - áll a közleményükben. A 25 év feletti hallgatók körében is sikerült megszilárdítani a fővárosi első helyezést.

Reggel 8 után ugranak az élre

A 103.9 Sláger FM dinamikus növekedése a reggeli időszakot is átrendezi a fővárosban, ezáltal kiélezett verseny alakult ki a napkezdő műsorok tekintetében a legfrissebb adatok szerint. A Sláger Reggel Vágó Pirossal és Abaházi Csabával stabilan tartja kiemelkedő pozícióját az előző időszaki mérésekhez képest. Reggel 8 óra után átveszi a piacvezető szerepet mind a teljes lakosság, mind a 30-59 éves korosztály tekintetében, illetve a 25 év feletti, budapesti lakosok körében egyaránt - közölték.