Visszavonulhat a sorozat vége után a Trónok harca sztárja

2017.05.26. 09:51

A Trónok harca Havas Jonjának, vagyis Kit Haringtonnak elege van abból, hogy minden lépését figyelik a rajongók, a sorozat végeztével nyugalmat szeretne.

A Trónok harca színésze, a Havas Jont alakító Kit Harington arról beszélt az Esquire-nek, hogy a kultsorozat vége után nyugalmas életet szeretne élni, elege van a rajongók túlzott érdeklődéséből.

Mint mondta, nehezen birkózik meg azzal, hogy a világ egyik legnépszerűbb sorozatának egyik legnépszerűbb karakterét alakítja, így a széria hívei gyakorlatilag minden apró részletre kíváncsiak vele kapcsolatban.

Kit Harington mint Havas JonForrás: HBO

"Talán újra ki tudom találni magam, és el tudok menekülni ettől a rólam kialakult képtől, ami annyira összenőtt a Trónok harcá-val. De az is lehet, hogy egyenesen erre a szerepre lettem teremtve, és aztán ennyi is volt" – nyilatkozta, hozzátéve, hogy nyugodtan visszavonulna pár évre a sorozat vége után.

A Trónok harca hetedik évadja júliusban érkezik, és ez már az utolsó előtti etap lesz, szóval Haringtonnak belátható időt kell kibekkelnie.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK