Exek az édenben: különvált a nyertes páros

Exek az édenben
Vágólapra másolva!
Berni vitte el az Exek az édenben hatmilliós nyereményének felét, autót venne magának, és az édesanyját elvinné nyaralni. Összefutott egy-két ízben a volt társakkal, de Norbihoz már nincs köze, sok sikert kíván neki. Ma Berni mesélt az Origónak, csütörtökön Norbi új életéről olvashat majd itt.
Vágólapra másolva!

A Viasat3 Exek az édenben műsorának fináléjában végül Norbi és Berni nyert, a lehetséges tízmillióból hat lett a jussuk, de ezt el kellett még felezniük. Noha a műsor végén úgy tűnt, alakul köztük valami, külön élik az életüket. „Norbival semmi közünk nem lesz egymáshoz. Sok boldogságot kívánok neki. Ami esetleg megtörtént, azt csak a bezártság hozta ki: amúgy nem is volt több csóknál" – emlékezett.

Forrás: Viasat3 / Sághy Tímea

A pénzt autóra és utazásra költi majd. „Egyelőre nem dolgozom, várom a nyarat. Visszahívtak a régi munkahelyemre, ezen elgondolkodtam, de most még pihenek. Egy szoláriumban dolgoztam, majd elköltöztem Pécsre, a régi barátomhoz. Most újra Kecskeméten, anyuékkal lakom, az egyik bátyámmal együtt."

Forrás: Viasat3 / Sághy Tímea

„Friss jogosítványom van, egy kis tanulókocsit szeretnék venni, azzal furikázni. A családnak mindenképp fogok segíteni a nyereményösszegből, anyát is el szeretném vinni nyaralni" – mesélte.

Forrás: Viasat3 / Sághy Tímea

Most pénteken lesz az Exek-csapat záróbulija, amúgy Kecskemétről nem utazik Budapestre minden összejövetelre, de volt egy szülinap, ami miatt kivételt tett. „Azt vettem észre, hogy vannak emberek, akiknél előjönnek a sérelmek. Szerintem különbséget kell tenni a játék és a való élet között. Ami ott megtörtént, és valakinek talán rosszul esett, az csak a játék miatt volt, itthon nyilván nem fog senki gonoszkodni a másikkal" – fejtegette.

Norbival is beszéltünk, vele holnap olvashat itt hosszabb cikket.