Visszahozza régi műsorát az RTL Klub

Celeb vagyok, Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Visszahozza régi műsorát az RTL Klub, újra lesz Celeb vagyok, ments ki innen!.
Vágólapra másolva!

Újra mehetnek a celebek a dzsungelbe, az RTL Magyarország visszahozza a realityt, ami legutóbb 2014-ben volt képernyőn. Az első két évadot ugyanazon a helyen, Argentína északi részén vette fel az RTL Klub, de a több év után visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen harmadik szezonját már Dél-Afrikában forgatták.

Celeb vagyok, Bódi Sylvi Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

A hírt Vidus Gabriella a 24.hu-nak adott interjújában közölte, ahogy azt is, hogy tervezik a Való Világ új szériáját, és újabb bejelentésekkel is készülnek, melyek az RTLII csatornát érintik.

A Celeb vagyok, ments ki innen! egy felettébb költséges műsor, hiszen stábot kell külföldön állomásoztatni, sztárokat, tévéseket, ismert embereket utaztatni ide-oda, ráadásul nekik komolyabb gázsi is jár. Akár hat-hétmillió forintot is leszámlázhat egy-egy szereplő az RTL Klub valóságshow-ja után - írták akkor.

2014-ben Baukó Éva, VV Aurelio és Bárdos András bevállalta a dzsungel életet, mint ahogy Gáspár Bea, Gáspár Laci, Fördős Zé, Erdei Zsolt, Pukás Peti, Cooky, Krasznai Tünde, Molnár Andrea, Novák Angéla, Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető, Aleska Diamond, Nyertes Zsuzsa, Bódi Sylvi, Dudás Niki, Bunyós Pityu és Szabó Zsófi is - akkor Molnár Andrea győzött.