Egy hónapig kódolatlan tévécsatornát kap

Jön a Rio 2 is
Vágólapra másolva!
A nyári időszakban közel egy hónapig kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora minden MinDig TV néző számára, a 45. programhelyen.
Vágólapra másolva!

A legtöbb iskolában tegnap véget ért a tanítás, sok helyen ma még van egy évzáró, és utána szeptember 1-jéig sok szülő azon gondolkodik, mit tegyen a gyerekkel. A legjobb persze, ha a levegőn van egész nap, faluhelyen a nagyinál, vízparton vagy hegyoldalban, erdőben vagy mező mellett bringázva, de ha minden kötél – vagy az eső – szakad, akkor még mindig beülhet a tévé elé, míg kinn fel nem száradnak a pocsolyák.

Jön a Rio 2 is

Most közel egy hónapig kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora minden MinDig TV néző számára, a 45. programhelyen. A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően az érdeklődők 2017. július 3. és 30. között nézhetnek mesefilmeket.

Június 16-tól szeptember 3-ig, a jól ismert kedvencek mellett, az animációs filmek legjobbjait hozza el a Kiwi TV. A gyerekcsatorna kínálatában, reggel 9 órakor és este 20 órakor olyan népszerű mesék hősei várják a legkisebbeket, mint a Kung Fu Panda, a Lorax, a Micimackó: Tavaszolás Zsebibabával, a Rio 1-2, a Tintin kalandjai és a Mézengúz többek között.