Majka nem hagyja szó nélkül Szabó Zsófi dühös reakcióját

2017.06.18. 22:34

A két műsorvezető azért esett egymásnak, mert Majka nemtetszését fejezte ki egy cikkel kapcsolatban, melyben Szabó Zsófi és édesanyja nyilatkozott.

 Az interjúban többek közt arról, hogy az anya nem örült annak, hogy cigány férfi kerül a családjukba, és bár már elfogadta a helyzetet, aggódik félvér unokái miatt. Szabó Zsófi kiakadt a rapper megnyilvánulásán, és helyre tette a dolgokat (az előzményeket itt találja), de Majka nem hagyta szó nélkül a reakciót.

"Zsófika! Esküszöm, nem értelek. Egy pillanatig nem bántottalak. Ráadásul nem teszem ki a rajongói oldalra, hanem a privát oldalamon kérdeztem meg, hogy lehet ilyet engedélyezni? De sajnos téged ez nem igazán érdekel. Csak azt látod, hogy én harapok. Pedigegy cseppnyi szemétseg nem volt részemről benne.Mielőtt hírt csinálsz belőle a saját portálodon, kérlek értelmezd" - írta Majka egy kommentben, de Szabó Zsófi rögtön válaszolt is neki.

Fotó: Mudra László - Origo

"Peti! Nyilvános a posztod! Nekem nem is vagy az ismerősöm! Nem hírt csináltam.Sajnos védeni kényszerülök magamat, a családomat.Az egyik legnagyobb népszerűséget magadnak tudó ember vagy az országban! Felelős vagy azért, ahogy megnyilvánulsz! Felelős vagy azért, amit a szintén ismert emberek kommentelnek! Nem írtam rólad rosszat, tisztáztam magam. Bár ne kellett volna" - írta.

Forrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage

Majka szerint ezzel a műsorvezető ezzel a dobálózással csak egy értelmetlen, Schobert Norbi-féle médiafelhajtást generált.

"Felelős vagyok? Miért? Mert megkérdeztem, hogy lehet megengedned egy ilyen cikk publikálását? Belekevertél egy olyan posztba, ahol buddhistákat megszégyenítő tanok közepette nekem címzed az elfogadásról szóló hosszú viselkedéstant! Mi közöm nekem ehhez?A tájékozatlan harmadik fél azt hiheti, hogy én valami rasszista megjegyzést tettem,vagy egy véresszájú szélsőjobbos vagyok, aki megbántott téged vagy a családod. Ez szerinted korrekt? Lett ebből egy Schobert Norbertes médiaheck, közben meg csak az volt a kérdés, hogy slusszant át a biztos profi PR rostán egy nyíltan rasszista mondat anyukád szájából. Az eredeti kérdésre még mindig nem kaptam választ, de a net tele van azzal, hogy mi háborúzunk."

A nagy adok-kapok közepette leírta véleményét a témában többek közt Joshi Bharat, Tvrtko, Dombóvári István, illetve Szabó Zsófi és Csonka András is egymásnak ugrott Majka bejegyzése alatt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK