Még egy világsztárt talált a National Geographic

SPAIN-HISTORY-GUERNICA-PICASSO Horizontal CLOSE-UP PORTRAIT PERSON-ART PAINTER
This file pictured dated 13 October 1971 shows Spanish painter Pablo Picasso in Mougins, France. The town of Guernica will commemorate next 26 April 2007 the 70th anniversary of the 1937 bombing by planes of the German Luftwaffe "Condor Legion" and subordinate Italian Fascists from the Corpo Truppe Volontarie expeditionary force during the Spanish Civil War which resulted in widespread destruction and civilian death. AFP PHOTO/RALPH GATTI / AFP PHOTO / RALPH GATTI
Vágólapra másolva!
Megvan, hogy kiről fog szólni a Géniusz című sorozat második évadja, Albert Einstein után Pablo Picassót is bemutatja a National Geographic. 
Vágólapra másolva!

Azt már korábban lehetett tudni, hogy a National Geographic folytatja első teljesen dramatizált, dokumentumbetéteket nélkülöző sorozatát, a Géniusz-t, azt azonban csak most, az első évad lezárása után közölte, hogy ki lesz a témája a következő szezonnak.

Einstein után Picassót vették elő az alkotók, az ő életét fogják bemutatni a nézőknek, várhatóan ugyanúgy tíz epizódban. A casting még nem kezdődött el, Geoffrey Rush azonban elég magasra helyezte a lécet Einstein megformálásával, nem lesz könnyű hasonlóan karizmatikus színészt találni.

Pablo Picasso Forrás: AFP/Ralph Gatti

Ron Howard producer szerint Picasso legalább olyan kulturális hatással volt az emberiségre, mint Einstein, emellett pedig az élete is hosszú és izgalmas volt, szinte kívánkozik a képernyőre.

A Géniusz londoni sajtóbemutatóján az Origo tudósítója is jelen volt, lapunknak Ron Howard, illetve a két főszereplő, Geoffrey Rush és Emily Watson is nyilatkozott.