Új szereplővel folytatódik a Gyilkos elmék

Daniel Henney GALLERY Daniel Henney  portrays Matthew Simmons  in the upcoming  CBS series CRIMINAL MINDS: BEYOND BORDERS. Photo: Monty Brinton/CBS ©2015 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Daniel Henney portrays Matthew Simmons in the upcoming CBS series CRIMINAL MINDS: BEYOND BORDERS. Photo: Monty Brinton/CBS A?©2015 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Vágólapra másolva!
A Gyilkos elmék spin-offjából ismert Daniel Henney állandó szereplővé válik az anyasorozatban. 
Vágólapra másolva!

Daniel Henneyt sokat fogjuk még látni a Gyilkos elmék következő, tizenharmadik évadjában, ugyanis állandó szereplővé lép elő az után, hogy a tizenkettedik szezonban már megjelent.

A színészt a krimisorozat spin-offjában, a Gyilkos elmék: Túl minden határon-ban is láthatták a nézők, ahogyan az anyasorozatban, ott is Matt Simmons különleges ügynököt játszotta.

Daniel Henney a Gyilkos elmék: Túl minden határon egyik promóképén Forrás: CBS

A színészt az után kérték fel a munkára, hogy kiderült, a Stephen Walkert játszó Damon Gupton a tizenharmadik évadra már nem tér vissza.

Henneyt korábban is láthattuk már a tévében, a Három folyam című sorozatban hosszabban szerepelt, de megjelent például a Hawaii Five-0-ban és az NCIS: Los Angeles-ben is.