Megnéztük az új, 100 részes magyar sorozat díszleteit

Kalamár Tamás producer
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, ősszel jön egy új, saját gyártású telenovella, az Oltári Csajok. A sorozat stábját Kalamár Tamás vezeti, aki 17 évig a Barátok közt producere volt, és több mint 7000 epizódot gyártott le. Megnéztük az új sorozat díszleteit.
Vágólapra másolva!
Kalamár Tamás producer - képgalériáért klikk a fotóra! Fotó: Polyák Attila - Origo

Az Oltári Csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella amiben három fiatal lány a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresi. A vidékről a fővárosba költözött nők kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja a történet gerincét. És még egy testvéri árulás is, ami már rögtön az első epizódban az egész család életét felforgatja.

Képgalériáért klikk a fotóra! Fotó: Polyák Attila - Origo

Főbb szerepekben olyan színészeket láthatnak majd a nézők, akiket ehhez hasonló televíziós produkcióban még nem igazán találkozhattak. Az ősszel az RTL II-n induló produkcióban feltűnik majd Horváth Anna, Hartai Petra, Michl Juli, Jaskó Bálint, Dér Zsolt, Ember Márk, Hűvösvölgyi Ildikó, Szabó Gabriella, Nagy Enikő, Tűzkő Sándor, Mohácsi Norbert, Fehér Adrienn, Ilyés Barnabás, Köleséri Sándor és Kanalas Dániel is.