Melyik magyar híresség néz ki a legjobban bikiniben? 2. elődöntő

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Mikor vetkőzzenek le fürdőruhára a hazai tévések, színésznők, fiatal DJ-k, celebek, hanem a rekkenő hőségben, amikor nem lehet megmaradni a napon, árnyékba vagy vízpartra, napernyő alá kell vonulni, hideg üdítők, behűtött sörök megnyugtató társaságába? Pakolják is ki közösségi oldalaikra szorgosan újabb fotóikat, mi pedig kénytelenek vagyunk többfordulós versenyt hirdetni köztük: a továbbjutókról, a győztes személyéről kizárólag olvasói szavazatok döntenek. Ez a második elődöntő, mindegyikből csak egy versenyző jut tovább a fináléba. Induljon a versengés, a cikk alján pedig mindenképp szavazzon! Az első kör négy szépségét itt találja.
Vágólapra másolva!

Koholák Szandra

25 éves modell. 2012-ben jelentkezett a Face of Asia és a Miss International Hungary címért. 2013-ban A Címlaplány című műsor versenyzője lett a Viasat3-on, majd megkapta Alexa szerepét az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban. A cikk alján szavazhat rá!

Horváth Éva

38 éves modell. 2003-ban végzett az ÁVF-en, majd 2006-ban a Corvinus Egyetemen. 1998-ban nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt. Ő vezette az első két Éden Hotel-évadot a Viasat3-on, számos tévéműsorban feltűnt. Mostanában kisbabájával tölti idejét. A cikk alján szavazhat rá!

Nyári Dia

33 éves színésznő, már ötéves korában játszott a színházban. A Barátok Köztben Holman Hannaként ismerte meg a fél ország. Idén felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. A cikk alján szavazhat rá!

Voksán Virág

34 éves modell, DJ. Az International Business School üzleti kommunikációs szakán végzett angol nyelven, a 2006-os Playmate versenyen a közönség megválasztotta első helyezettként. 2007 óta DJ Flower néven lemezlovasként játszik itthon és külföldön. A cikk alján szavazhat rá!

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy akad furfangos celeb, aki arcszépítő filtert használ képkészítés után, kirakás előtt, de ez ne zavarjon meg senkit.

Az első elődöntőre közel 20 ezer szavazat jött (itt megnézheti a képeket) június 30-án délutánig. Kustánczi Lia, Sári Évi, Tápai Szabina és Baukó Éva versengtek az első csoportban.

Ez a második rész volt, további versenyzők jönnek hétfőn, július 3-án. Alább szavazhat, két nevet is megadhat: ki jusson be a döntőbe?

Szavazzon!

Ki jusson be a magyar hírességek bikinis döntőjébe? Két nevet is megadhat!