Ejtőernyős ugrás közben halt meg az ismert tévés

Randy Schell
Vágólapra másolva!
Az amerikai tévéipar egyik legismertebb hangjának tulajdonosa, Randy Schell meghalt egy balul sikerült ejtőernyős ugrás után.
Vágólapra másolva!

A hangjáról sok amerikai által ismert Randy Schell egy csoportos ejtőernyős ugrás közben életét vesztette, miután a levegőben összeütközött az egyik társával – aki egyébként túlélte a balesetet.

A houstoni Skydive Spaceland közleménye szerint mindketten tapasztalt ejtőernyősök voltak, már aznap is túl voltak egy ugráson. A második ugrásnál is rendben kinyílt az ernyőjük, ez után akadtak össze véletlenül, Schell pedig nem élte túl az ily módon nehezített landolást.

Randy Schell Forrás: Twitter/Randy Schell

Az ejtőernyős szövetség egyébként csak az esetről adott ki egy közleményt, azt hogy Schell halt meg, a férfi menedzsere tudatta a médiával.

Schell rengeteg rádió- és tévécsatornának kölcsönözte a hangját, olyan neves cégek reklámjában szólalt meg, mint a McDonald's, a Coca-Cola vagy a Nike, és olyan műsorok promójában, illetve narrátoraként hallhattuk, mint például a Fear the Walking Dead, a Rejtjelek vagy a Dancing with the Stars.