Tolvai Reni: Nekem is van egy csomó hibám

Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Hét éve alkot egy párt Kállay-Saunders András és Tolvai Reni, de egyelőre nem terveznek esküvőt.
Vágólapra másolva!

A két énekes hét éve alkot egy párt, őszre ígérik első közös duettjüket. "Egy nagyon szép szerelmes dal lesz, már régóta várjuk, hogy megmutassuk a közönségnek, már régóta megvan. Andris nagylemezén fog megjelenni" - mondta Tolvai Reni a Mokkában.

Régóta készül a közös dal, eddigi próbálkozásaikkal nem voltak elégedettek, a mostani viszont nagyon tetszik nekik. Jól tudnak együtt dolgozni, van bennük megfelelési kényszer, hogy tökéletesek legyenek egymás előtt - ez csak még jobban támogatja a munkájukat, úgy érzi.

Forrás: Tolvai Reni

"Egy kapcsolat elején még annyira nem ismered a másikat, még nem szoktad meg a kis dolgait. Szerintem a szerelem fejlődik, és egyre erősebb" - mondta a kapcsolatról. Az együttélés alatt sokat csiszolódtak egymáshoz, mint mondja, neki is van egy csomó hibája, amit kellett szokni a párjának.

Házasságot csak akar tervez, ha minden álmát megvalósította. "El szeretnék mindent érni ahhoz, hogy igent mondjak. Ugyanígy gondolja ő is, meg szeretnénk alapozni az életünket karrier szempontjából, és csak utána" - mesélte a terveikről.