Pataky Attilát tényleg egy "ufó" pottyantotta a Bazilika elé

Vágólapra másolva!
Legalábbis egy reklámban őt használták fel a hirdetők.
Vágólapra másolva!

Pataky Attila énekesről közismert, hogy nemcsak, hogy hisz a földönkívüliekben, de állítja, hogy többször volt idegen lények vendége, akik köztünk járnak, és nem is csak egy galaktikus civilizációról beszél, hanem több fajról.

Egyszer arról mesélt, hogy alakváltó űrlények mentek a koncertjére, máskor a Hold túloldalán bázist fenntartó sárkánylényekre, a drachonokra figyelmeztetett (állítja, hogy ők csak egy, a számtalan idegen faj közül, akiknek 70-80 százaléka egyáltalán nem békés szándékkal van itt), de Miamiban feleségével a Zeta Reticuli rendszerből érkezett idegenekkel is találkozott, mint mondta.

Forrás: YouTube

Sok sci-fi rajongó hisz neki, sok tévéző-olvasó elképed a történetein, de most úgy tűnik, hasznot húzott a kozmoszból jött lényekkel való állítólagos kapcsolatainak emlegetéséből, mert egy cég őt kérte fel reklámarcnak.

Forrás: youtube

A videóban, amelyben a számítógépes animáció persze nem olyan színvonalú, mint egy amerikai filmben, az látszik, hogy egy ufó berepül a budapesti Szent István-bazilika fölé, majd az Edda énekese bukkan fel, mint utasa, amolyan Men in Black-stílusban.