Mi lett a Való Világ 8 szereplőivel? Megkerestük őket

Nemrég szakítottak
Vágólapra másolva!
Tavaly decemberben lett vége a legutóbbi Való Világnak, amit Soma nyert meg. Kíváncsiak voltunk, hogy mit csinálnak a szereplők nyolc hónappal a finálé után, felhívtuk Somát, Ginát és Vivit. Utóbbi arra készül, hogy ő legyen a magyar Kim Kardashian: saját valóságshow-val támadna a magyar piacra. A legtöbben a YouTube-tól várják a sikert.
Vágólapra másolva!

Egy tisztességes szappanoperában nincs annyi szerelem, mint náluk

Úgy tudjuk, hogy a VV Dávid visszament a régi munkahelyére. A műsor ötödik helyezettje nehéz időszakot élt meg, amikor februárban elvesztette édesanyját. Telefonszámát ő is megváltoztatta, az azonban biztos, hogy a szerelem a villán kívül talált rá.

Dávidhoz hasonlóan VV Ati is szerelmes lett. A korábban szakácsként dolgozó srác, életének csak néhány pillanatát osztja meg a közösségi oldalakon. Innen tudjuk, hogy továbbra sem mondott le a szőkített frizuráról és új tetoválást is varratott magára.

VV Evelin

Soma nagy szerelme volt a Való Világban VV Evelin. Ahhoz nem kellett telejósdás végzettség, hogy az ember rájöjjön, ez a kapcsolat, kint nem fog folytatódni. A villában sokat káromkodó Evelin, ma is aktív a Facebookon. Lett új tetoválása, új pasija és ő is csatlakozott a magyar celebek azon társaságához, akik fogfehérítő készülékkel pózolnak a neten.

Akik a médiában dolgoznak

VV Gina a médiában kezdett dolgozni. „Ez volt a célom, amikor jelentkeztem a Való Világba.

és olyan ember lenni, akiről azért írnak, mert összejött valakivel, vagy szakított. Dolgozom és próbálok a lehető legtöbbet megtanulni a szakmáról. Nem tartom magam celebnek”- mondta megkeresésünkre Gina, aki leginkább Vivivel tartja a kapcsolatot. „Vele viszonylag gyakran beszélünk. Somával és Dáviddal is dumálok néha. Zsoltival beteg együtt dolgozom”- folytatta.

VV Gina

Zsolti ugyanis szintén a médiában dolgozik. Őt is megkerestük, de nem kívánt nyilatkozni.

Ez majdnem szerelem volt...

VV Krisztián és VV Mici azután is folytatták a kapcsolatukat, hogy kiestek a játékból. Nagy volt a szerelem, naponta kerültek fel az újabb és újabb romantikus fotók a netre. Még közös YouTube csatornát is indítottak. Aztán eljött a szakítás ideje, amit követően Krisztián hűtlenségről, Mici pedig (többek között) verésről is beszélt. Bár a nőt lényegesen többen követik a Facebookon, mint Krisztiánt, Mici nem a celebeskedésből, hanem saját műszempilla szalonjából – igen, ilyen van – tartja el magát. Exe egy fitneszteremben kezdett dolgozni.

Nemrég szakítottak

Jöjjön a VV másik szerelmespárja, Dina és Lóri. Sokáig úgy tűnt, hogy tényleg együtt maradnak. Lóri a kamerák előtt kérte meg a lány kezét. Nagyon romi volt, de idén májusban jött a szakítást bejelentő poszt, ami után Lóri eltűnt a közösségi oldalakról. A nagy visszatérésre nem kellett sokat várni. Júliusban Dina egy smárolós képpel tudatta, hogy újra nagy a szerelem.

Mr. YouTube. Ja, nem.

VV Tivy csak nem akarja elengedni ezt a YouTube-celeb dolgot. Új, "official" csatornát indított. Igaz, hogy alig 3 videót töltött fel eddig idén, amiért nem lehetünk elég hálásak. A "Tiv szökik a Málna Produkció Tivy" fantázia névre hallgató csatornán olyan hasznos dolgokat találhatunk, mint az oszlop láb kidolgozása.

Vivi, a magyar Kardashian

VV Vivi a legutóbbi Való Világ legemlékezetesebb szereplője volt. Kérdés, hogy mi a fenét csinál most? „Munkaügyileg a villa óta lefelé ível az életem, bár ha hosszútávon nézem a dolgokat, akkor jó lesz ez”- kezdett mesélni Vivi, akitől szerettük volna azt is megtudni, hogy milyen munkára gondol.

Vivi lazít Forrás: Fb / VV Vivi

„Ismert szeretnék maradni. Én már nem akarok hétköznapi munkát vállalni.

Nincs az a kozmetikai termék, amit nem tudnék piacra dobni és eladni. Sőt, saját valóságshow lenne a legjobb, mint a Kardashian lányoknak van”

- ecsetelte a részleteket Vivi, akit bár éjszakai fürdőzés után ébresztettünk fel, szívesen megosztotta velünk jövőképét. Bár csak ő tudja, hogy mennyire gondolja mindezt komolyan. Vivien azt is elmondta, hogy leginkább Somával és Ginával tartja a kapcsolatot, de olykor beszélget Dinával és Krisztiánnal is.

Mi lett veletek lányok?

VV Zseraldin a Facebook oldalára töltött fel néhány hete egy különleges fotót, amin a szerelmével látható. A kép alá pedig azt írta: "édes3as". Hogy ez azt jelenti-e, hogy a focistából lett villalakó várandós, azt szerettük volna tőle is megkérdezni, ám egykori telefonszámán már nem elérhető.

VV Viki elsőként esett ki a játékból. A 23 éves lánnyal kapcsolatban a legfontosabb – és egyetlen - hír amivel szolgálni tudunk, hogy leérettségizett.

VV Zsófi amikor nem Pumped Gabo műsorában forgat, akkor modellkedik. „Ma már szerencsére hetente két-három alkalommal is van, hogy fotózásokra kell mennem, és megfigyeltem, minél több kép készül rólam, annál több megkeresés érkezik”- nyilatkozta legutóbb a Borsnak.

Vágást tanulna a nagyszüleit gyakrabban látogató Soma

A Való Világ legutóbbi szériáját, Soma nyerte, aki a beköltözése előtt még azt gondolta, hogyha kijön, befejezi a félbehagyott OKJ-s végzettségét és személyi edzőnek áll. „Ma már tudom, hogy azt nem szeretném csinálni, de valami civil szakmára szükségem lesz.” – mondta megkeresésünkre Soma.

„Amikor bent voltunk a villában azt hittük, hogy majd kint mennyi lehetőségünk és mennyi haknink lesz. Aztán, amikor vége lett a műsornak rájöttünk, hogy egyikünk élete sem változott meg radikálisan.

és pár ezerrel megnőtt az Instagram követőim száma. Persze megismernek az utcán, és nincs okom a panaszra Szerencsés vagyok, mert egyrészt megnyertem a VV-t, másrészt lehetőséget kaptam, hogy szerepeljek a Pumpedékben. Szeretem is ezt csinálni, ezért is indítottam csatornát YouTube-on.”- folytatta Soma, akitől kíváncsiak kérdeztük, hogy akkor mégis milyen civil szakmát szeretne.

„Most nagyon komolyan veszem, hogy Gabóval nyitottunk egy bárt. Megtanultam, hogyan kell gyrost csinálni, és már 5-6 koktélt is bármikor elkészítek a vendégeknek. De nagyon izgat a vágás és a videó szerkesztés, ezért szeretnék jelentkezni egy ilyen tanfolyamra.”

Soma azt mondja, hogy már nem érdeklik a villában lezajló konfliktusok. „Ezeket el kell engedni. Én ott bent sokat fejlődtem. Rájöttem, hogy mennyire mulandó minden. Ezért is járok le egyre sűrűbben a nagyszüleimhez.”