Elúszott a női Szökés és az Így jártam apátokkal

2017.07.29. 13:53

Springfield

A Simpson család-nak volt egy 22 Short Films About Springfield című epizódja, amely a városka ritkábban látott karaktereit mutatta be egy-egy kisfilmben. Miután a hetedik évad környékén az alkotók már úgy vélték, hogy elég jól ismerik a címbeli családot, az ominózus rész alapján csináltak volna egy komplett testvérsorozatot is a markáns mellékszereplőknek. Ez egyszerűen azért nem jött létre, mert nem volt rá kapacitás, az egyik producer, Josh Weinstein szerint mindenki nagyon elfoglalt volt akkoriban.

A családot már eléggé kiismerték, gondolták a hetedik évadraForrás: Archives du 7eme Art / Photo12 / AFP

The Farm

Az Office amerikai változatában kétségkívül a Rainn Wilson által játszott Dwight Schrute volt a legkarakteresebb figura, nyilvánvalóan megérdemelt volna egy saját sorozatot – azonban korántsem olyat, mint amilyen szántak neki. A spin-off jórészt a Schrute család farmján játszódott volna, de már az ennek megágyazó epizód, a The Farm sem sikerült túl jól.

Megérdemelt volna egy saját sorozatotForrás: NBC

Assignment: Earth

A Star Trek-univerzumnak számos leágazása volt, sőt van a mai napig, hiszen nemsokára indul a Star Trek: Discovery is. Legalább egy olyan projektről tudunk azonban, ami nem valósult meg, ez pedig Gary Seven története volt, egy földönkívülié, akit a 24. századból küldtek vissza, hogy megóvja a földi történelmet. A második évad fináléjában meg is jelent, de aztán – az eredeti tervekkel ellentétben – nem láthattuk saját sorozatban.

Jön nemsokára a Star Trek: DiscoveryForrás: CBS

Marvel's Most Wanted

A S.H.I.E.L.D. ügynökei-ből Bobbi Morse (Adrianne Palicki) és Lance Hunter (Nick Blood) párosa kapott volna külön szériát már 2015-ben, de a kezdeményezés végül ötlet szintjén maradt, ami átcsúszott 2016-ra. Morse és Hunter figuráját ekkor ki is írták az anyasorozatból, hogy máshol folytassák a történetüket – de ez sem valósult meg, Palicki és Blood pedig hirtelen munka nélkül maradt.

A S.H.I.E.L.D. ügynökei párosaForrás: ABC

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő