Rekordot döntött az M4 Sport nézettsége

Vízilabda Vizes VB, FINA2017, Magyarország – Oroszország férfi negyeddöntő
Vágólapra másolva!
Továbbra is összeköti a vizes sport a magyarokat a tévéképernyők előtt is: magas nézettség mellett zajlanak a vizes világbajnokság magyar érintettségű versenyszámai, kedd este a Magyarország-Oroszország férfi vízilabda-mérkőzés volt legnézettebb a teljes lakosság körében. 
Vágólapra másolva!

Közel 800 ezer nézője volt kedden este a teltház előtt zajló Magyarország-Oroszország férfi vízilabda-mérkőzésnek.

A 14-5-re végződő magyar győzelemmel záruló meccset 795 ezren nézték

az M4 Sport képernyői előtt, amely 20,4%-os közönségarányt jelentett, ezzel pedig a legnézettebb műsorszám volt július 25-én.

Vízilabda Vizes VB, FINA2017, Magyarország – Oroszország férfi negyeddöntő Fotó: Mudra László - Origo

Az este hétkor kezdődő férfi 200 méteres pillangó elődöntőjét 608 ezren látták, 18,6%-os közönségarány mellett. A 19.20-kor kezdődő női 100 méter mellúszás döntőjét 600 ezren követték nyomon, amely 18,2%-os közönségaránynak felelt meg.

A női 200 méter gyors háromnegyed hétkor kezdődő elődöntőjét 514 ezren látták, amely 16,9%-os közönségarányt jelentett, továbbá 17,8%-os közönségarány mellett 17.40-től 461 ezren szurkoltak a nemzeti sportcsatornán a női 1500 méter gyorsúszás döntőseinek. 400 ezer feletti nézőszámot ért még el kedden este hat óra után a női és a férfi 100 méter hátúszás döntőjének élő közvetítése.

Hosszú Katinka a női 200 méteres gyorsúszás elődöntője után Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az elmúlt napokhoz hasonlóan

az M4 Sport egészen július 30-ig minden vizes vb-vel kapcsolatos eseményt megmutat és minden magyar érintettségű versenyről helyszíni élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be,

továbbá a nap végén terjedelmes összefoglalókban mutatják meg nézőiknek a teljes nap összefoglalóit.

Az élő közvetítéseken kívül extra tartalmak is elérhetőek az m4sport.hu online felület látogatói vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, ahogyan az M4 Sport Facebook-oldala is rejteget extra élményeket.

A közmédia a korábbi napokhoz hasonlóan a nézőket is bevonja a közvetítésbe, a legjobb #vizosszekot hashtaggel ellátott Facebook és Instagram üzeneteket a csatorna a képernyőn is megmutatja.