Gyilkos anyuka, drogdíler nagyi - új sorozatok augusztusra

Jessica Biel a The Sinnerben
Vágólapra másolva!
A nyár hagyományosan uborkaszezonnak számít a televíziózásban, idén azonban augusztusban is érkezik pár új sorozat az Egyesült Államokban. Jessica Biel és Kathy Bates visszatér a képernyőre, A nevem Earl és az Agymenők alkotóitól is jön új széria, a Szóljatok a köpcösnek! tévés verziójával együtt. Íme, hét ígéretes kezdeményezés a következő hónapra!
Vágólapra másolva!

The Sinner (augusztus 2., USA Network)

A történet egy normális életet élő családanyáról (Jessica Biel) szól, aki a strandon megöl egy korábban soha nem látott férfit, látszólag minden ok nélkül. A tettére alig emlékszik, nem is tudja megindokolni – legalábbis ezt állítja, a Bill Pullman által játszott nyomozónak kell összeraknia a zavaros darabokat.

The Guest Book (augusztus 3., TBS)

A nevem Earl alkotójának, Greg Garciának az új sorozata, amely egy hegyi kisváros vendégszállásán játszódik. A helyiek (köztük a Vészhelyzet Lucy Knightja, Kellie Martin) visszatérő szereplők lesznek, mellettük lesz minden epizódban egy-egy sztár, aki a szállóban nyaraló vendéget játssza.

Atypical (augusztus 11., Netflix)

Ha igazi fekete humorra vágyik, akkor ez az ön sorozata, ráadásul Jennifer Jason Leigh és Michael Rapaport is benne van! A történet egy tizennyolc éves autista fiúról szól, aki próbál valahogy normálisan felnőni, őt a Tara alteregói-ban is látott Keir Gilchrist alakítja.

Get Shorty (augusztus 13., Epix)

1995-ben már láttuk filmen John Travoltával, Danny DeVitóval, Gene Hackmannel és René Russóval, akkor a Szóljatok a köpcösnek! címet kapta a magyar fordításban. Elmore Leonard 1990-es regényéről van szó egyébként, amelyből jön a tévés változat is Chris O'Dowddal és Ray Romanóval.

Lapozzon, van még pár sorozat, amelyet tudunk ajánlani augusztusra!