Kódolatlan filmcsatornát kapnak a nézők

tévénézés
Young couple watching tv, man eating popcorn
Vágólapra másolva!
Jövő hétfőtől kezdve egy filmcsatorna is ingyenesen elérhetővé válik a MinDig TV nézői számára.
Vágólapra másolva!

A TV2 Csoport ingyenesen elérhetővé teszi a MinDig TV platformon az egyik legnézettebb kábelcsatornáját, a Mozi+-t.

A filmcsatorna július 31. és augusztus 13. között érhető el kódolatlanul.

Mint korábban megírtuk, közel egy hónapig a Chili TV is kódolatlanul érhető el a MinDig TV nézői számára, a kódolatlan időszak július 31-én kezdődik, és egészen augusztus 27-ig tart.

Július végétől rengeteg film várja a nézőket a Mozi+-on. Augusztus 3-án 21 órától országos premierrel robban be Chappie, a robotzsaruk világának első mesterséges intelligenciával felruházott alkotása.

Augusztus 5-én A szállító - Örökség folytatja az akciók sorát - Frank Martin, a legjobban képzett szállító visszatér, hogy egy újabb rejtélyes csomagot juttasson el a filmrajongók otthonába. Sosem látott sci-fivel koronázza meg a nyarat a Mozi+, hiszen augusztus 19-én 21 órától a Marvel-világot idéző orosz Védelmezők (The Guardians) című filmet is elhozza a szuperhősök megszállottjainak a csatorna.

A széles kínálatban emellett, olyan közkedvelt blokkok is szórakoztatják majd az érdeklődőket, mint a kódolatlan időszak első hetében esténként képernyőre kerülő Bud Spencer filmek, a gyerekkori csínytevéseket idéző Nagyfiúk első és második része, vagy éppen J és K ügynök újabb küldetései a Men in Black – Sötét zsaruk második és harmadik részében.

A mozihangulatot továbbá olyan ikonok is garantálják, mint James Bond, Indiana Jones vagy éppen a Wall Street farkasa.