Hihetetlen babonáik vannak a sztároknak

Jennifer Aniston, Gólyák premier
Vágólapra másolva!
Akadnak néhányan a sztárvilágban is, akik kimondottan babonásak, bizonyos tárgyak nélkül útnak sem indulnak, netán különös szokásokat vettek fel, amikről azt gondolják, hogy megvédik őket. Jennifer Aniston sosem lép bal lábbal repülőre, Cameron Diaz mindent lekopog, Christian Bale pedig mindig keresi az alkalmat, hogy átsétálhasson egy létra alatt. Lássuk, kinek milyen furcsa szokásai vannak!
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston

Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

A Jóbarátok egykori Rachelje kizárólag jobb lábbal hajlandó belépni egy repülőbe, sőt előtte meg is kell érintenie a gép külső részét – ettől érzi magát biztonságban, szerinte ezzel elkerülheti a zuhanást.

Karl Lagerfeld

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A legendás divattervező sem rajong kimondottan a repülésért, szerinte őt a levegőben egy régi kispárna védi meg, amelyet még gyerekkorában, az első repülésekor kapott. Azóta is mindig magával viszi, amikor fel kell szállnia, és eddig valóban nem is esett baja.

Meat Loaf

Forrás: AFP/2013 Getty Images/David Becker

Az énekes-színészt két kis barátja, Mani és Marietta kíséri el minden útjára: két plüssmackóról van szó, amelyek a gazdájuk szerint valódi érzésekkel bírnak. Ők egyébként egy nagyobb kollekció részei, otthon több teddymaci is várja, hogy hazatérjenek.

James McAvoy

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az X-Men-filmek sztárja egy nyúllábat hord magánál, és minden hónap első napján az első embernek, akivel találkozik, azt mondja köszönés helyett, hogy „fehér nyúl”. A fura szokást a nagyanyjától tanulta, szerinte ez mindkét félnek szerencsét hoz.

Christian Bale

Forrás: AFP

Az Egyesült Államokban régi babona, hogy létra alatt átsétálni szerencsétlenséget jelent, Bale azonban fittyet hány erre, sőt úgy véli, neki pont az hozza meg a szerencséjét, ha átsétál egy létra alatt, így szinte keresi erre az alkalmat.

Lapozzon, tudunk még pár babonás sztárról!