Egy pincében leláncolva hagyják megrohadni

Vágólapra másolva!
Spoileres folytatás: ha még nem látta a Trónok harca újabb részét, akkor csak óvatosan olvasson tovább. A cikk alján szavazzon!
Vágólapra másolva!
Forrás: HBO

Indira Varma brit színésznő alakította a karakteres, tűzrőlpattant, harcos Ellariát a Trónok harcában: a legutóbbi részben a sorozat nézői azt láthatták, hogy láncra verve Cersei elé vonszolják, majd börtöncellába cibálják őket.

Ott a királyné lassan ható mérget juttat egy csókkal a lánya szervezetébe, és arra kényszeríti a Lannisterek ellenségét, hogy a falhoz láncolva nézze végig, hogyan haldoklik Tyene szörnyű kínok közepette, majd hogyan rohad le róla a bőr, hogyan lesz poros csontváz belőle (hiába, az HBO fantasysorozata soha nem volt egy rózsaszín, romantikus leányregény).

Forrás: HBO

A színésznő elmondta, hogy David Benioff és Dan Weiss showrunnerek felhívták őt telefonon, hogy elmondják, hogy ennyi volt, köszönik a munkát, de ő addigra már tudta, de legalábbis erősen sejtette, hogy a karaktert kiírták. „Várható volt, hogy ez történik, nem szakadt meg a szívem" – kommentálta.

Forrás: HBO
Forrás: HBO
Forrás: HBO

Indira Varma szerint várható volt, hogy Ellaria nem marad sokáig a sorozatban, mert egyre közelebb a vége, és túl sok a szereplő – azaz a kevésbé fontos karaktereket likvidálják, hogy a nézők előtt is tisztuljon a kép. A forgatás utolsó napjai kemény munkával teltek, mint mesélte, egész nap szoros bilincsben volt, estére már le sem tudta szedni őket, segítséget kellett kérnie.

Szavazzon!

Milyen az új Trónok harca-évad?