Hajós András: Nem tudom, büszke legyek vagy szégyelljem

Hajós András
Hajós András szociológus, énekes, dalszerző, humorista. Origo interjú 2016.03.07.
Vágólapra másolva!
A legértékesebb magyar celebek közé sorolták Hajós Andrást, helyezését közösségi oldalán kommentálta.
Vágólapra másolva!

A Forbes magazin minden évben listázza a legértékesebb hazai hírességeket, 2017-ben Hajós András a tizedik helyen végzett 550 ponttal.

"Facebook: 33 ezer követő, Instagram: 65 ezer követő. Az egyik legfoglalkoztatottabb televíziós, legutóbb főleg zsűrikbe hívták. Az elmúlt szezonban elkészítette régi álmát, a Dalfutár című műsort. Bátran felszólal közéleti kérdésekben is, kreatív ügynöksége van, és csapatépítő zenei tréningeket is tart" - írták róla.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Hajós Facebook oldalán kommentálta helyezését a listán:

"Nem tudom, büszke legyek vagy szégyelljem, hogy 10. vagyok a Forbes celeblistáján, mindenesetre a lista komolyságáról sokat elárul, hogy

Update: Hajós posztjára kommentben reagált a Forbes főszerkesztője, Galambos Márton.

"Szia András! Hiba csúszott a rendszerbe, tényleg nincs Instagramod, elnézést tőled és az olvasóktól is. A sorrendet egy kutatás, illetve a zsűri és a szerkesztőség pontjai alapján alakítottuk ki (pontos módszertan a lapban), így ez a hiba azt nem befolyásolta."

2017-ben a dobogó legfelső fokán az RTL Klub és a Rádió 1 műsorvezetője, Sebestyén Balázs áll, aki Ördög Nórát taszította le a trónról - a TV2 műsorvezetője idén második lett. A bronzérmes a saját online portált üzemeltető D. Tóth Kriszta lett, őt Majka követi, a többi helyezettről itt olvashat.