Kritikusainak üzent Pásztor Anna

Pásztor Anna
Vágólapra másolva!
A kommentelők nagy része kiakadt azon a fotón, amelyen Pásztor Anna gyermekével az ölében koktélozik a medencében, a Woodstock az Ugaron nevű fesztiválon. Az énekesnő most azoknak üzent, akik nem értik, hogy a szórakozás és az anyaság hogy fér össze.
Vágólapra másolva!

"A gyerekek a világra kíváncsiak, egy fesztiválon meg a világ van felzanzásítva és felturbósítva, az anyáknak meg szükségük van a kikapcsolódásra. Egyedül van mindenki egy 21. századi magányos tömlöcben, hogy oldja meg egyedül azokat a dolgokat, amik alapvetően több embert igényelnek, és a nőknek mostanában azért más feladatuk is van... szerintem meg kell menteni a világot. Nem karddal meg óriási bizniszekkel, meg nem átvéve a férfiak feladatát,

Tehát főzz, moss, takaríts, nevelj gyereket meg mentsd meg egy kicsit a világot és menj el melózni, ez bárkit kicsinál" - mondta a Borsnak Pásztor Anna, majd hozzátette, ha úgy alakul, anyaként is néha befröccsözik a haverokkal.

"Ha egy anya rottyon van, mínuszban van, akkor az adás körforgása megáll. Amikor érzem, hogy koppanásig elfogyott minden, akkor igenis azt mondom, hogy 'ácsi', és befröccsözöm a haverokkal."