Ne csak Chris Prattéket sajnálja, más sztárpárok is szétmentek idén

Chris Pratt és Anna Faris
PHOENIX, AZ - JANUARY 31: Actors Chris Pratt (L) and Anna Faris attend the Maxim Party with Johnnie Walker, Timex, Dodge, Hugo Boss, Dos Equis, Buffalo Jeans, Tabasco and popchips on January 31, 2015 in Phoenix, Arizona. Michael Buckner/Getty Images for Maxim/AFP
Vágólapra másolva!
Mindenkit megdöbbentett, hogy nyolc év után szétment Hollywood egyik legszimpatikusabb párja, Chris Pratt és Anna Faris, de korántsem ők voltak idén az egyetlenek, akik a szakítás mellett döntöttek. Íme, néhány azon sztárpárok közül, akik már nincsenek együtt!
Vágólapra másolva!

Katy Perry és Orlando Bloom

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Stefanie Keenan

Az énekesnő 2016 januárjában jött össze a színésszel, de úgy tűnik, alig egy évig tartott csak a kapcsolatuk, hisz idén februárban már szakítottak is. Ügynökeik megelőzték a pletykákat és az azok nyomában járó sajtót, gyorsan kiadtak egy közleményt, miszerint a felek békében, kölcsönös tiszteletben váltak el egymástól.

Jenny Slate és Chris Evans

Forrás: Fox Searchlight

A Megáldva című, idei filmben még együtt láthatjuk őket (ebből van a fenti kép), de ők is szétmentek nagyjából egy év után. Evanst Amerika kapitányként sokan bálványozzák, Slate nem tud ennyit felmutatni, sok esetben inkább szinkronszínészként számítanak rá, például a Csillag kontra Gonosz Erők-höz vagy a Bob burgerfalodájá-hoz is kölcsönzi a hangját.

Chloe Bennet és Austin Nichols

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

A S.H.I.E.L.D. ügynökei-ben Bennet eddig 110 epizódban szerepelt, míg a The Walking Dead későbbi Spencerje, vagyis Nichols csak egyetlen részben, ez azonban éppen elég volt ahhoz, hogy szerelembe essenek. Júniusban, négy év után váltak el útjaik, de a hírek szerint nekik sem voltak komolyabb súrlódásaik.

Amber Heard és Elon Musk

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Kamaszkorunk legszebb melleinek egyik tulajdonosa napjaink egyik legnagyobb újítójával állt össze, egy évnél tovább azonban alig bírták. Nem volt jó az időzítés, mondta egy őket jól ismerő forrás, hisz Heard épp egy ausztráliai forgatástól várja karrierje megszilárdulását, Musk pedig folyton dolgozik.

Lapozzon, van még néhány pár, amely idén szakított, és legalább az egyik fele sztár!