Nagyon készül valamire Paris Hilton

Paris Hilton Sztárok, akik túltolták a luxust
Vágólapra másolva!
Paris Hilton egy friss Twitter-posztja szerint visszatér a tévézéshez, azt azonban még nem lehet tudni, hogy pontosan mire készül.
Vágólapra másolva!

Paris Hiltont legutóbb 2011-ben láthattuk saját műsorban, a The World According to Paris-ben, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy visszatér a képernyőre.

A Twitteren ezt posztolta:

"Forgatok egy új tévéműsort, ami miatt nagyon izgatott vagyok, ahogy a világszerte zajló ingatlanprojektjeim miatt is" – írta.

Hiltont eddig több realityben is láthattuk, a The Simple Life-nak és a Paris Hilton – Öribari kerestetik-nek producere is volt.

Kibékül Paris Hilton és Kim Kardashian?http://www.life.hu/sztarok/20161229-kibekul-paris-hilton-es-kim-kardashian.htmlParis Hilton szingli és élvezihttp://www.life.hu/sztarok/20161215-paris-hilton-nem-akar-parkapcsolatot.htmlParis Hilton és Kim Kardashian 10 éve olyat tett, amire máig emlékszünkhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-paris-hilton-kim-kardashian-es-tara-reid-kinos-videoja.htmlIgazi díva lett Paris Hilton - a popsiját azért megmutatta!http://www.life.hu/trend/20160707-diva-lett-paris-hilton-nagyon-elegansan-mutatkozott.htmlParis Hilton nem öregszik: elképesztő formában van az örökösnőhttp://www.life.hu/trend/20160420-paris-hilton-orokosno-a-coachella-fesztivalon-megmutatta-elkepeszto-formajat.html