Meghalt Joe Bologna színész

Premiere Of "Mary Pickford, The Muse Of The Movies" VERTICAL GettyImageRank3
BEVERLY HILLS, CA - AUGUST 28: Actor Joseph Bologna attends the premiere of "Mary Pickford, The Muse of Music" at the Academy of Motion Pictures Arts & Sciences on August 28, 2009 in Beverly Hills, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
82 évesen meghalt Joe Bologna színész, akit több mint 70 filmben és sorozatban láthattunk, hallhattunk.
Vágólapra másolva!

82 éves korában, a rákkal való több éves harc után meghalt Joe Bologna, aki az IMDb szerint 74 filmes és tévés produkcióban közreműködött.

A pályáját 1971-ben kezdte, de csak a nyolcvanas évekre vált szélesebb körben ismertté, A legkedvesebb évem című filmben a kritikusok is dicsérték, a Riói románc-ban Michael Caine haverját játszotta.

Joe Bologna 2009-ben Forrás: AFP/2009 Getty Images/Frederic J. Brown

Tévében a Rags to Riches-ben és a Top of the Heap-ben láthattuk hosszabban, a Superman-rajzfilmsorozathoz a hangját kölcsönözte, vendégszereplőként pedig olyan szériákban tűnt fel, mint az Egy rém rendes család, a Gyilkos sorok, A dadus, a Jim szerint a világ vagy a Helyszínelők.

Felesége, Renée Taylor szerint szép élete és szép halála volt, két nappal azután távozott, hogy megünnepelték az 52. házassági évfordulójukat.