Holttestet találtak a sármos doki kertjében

Sármos hapsik, Patrick Dempsey
Vágólapra másolva!
A Grace kliniká-ból ismert Patrick Dempsey-t két éve nem láttuk a tévében, egy új sorozatban egy gyilkosság gyanúsítottját fogja játszani.
Vágólapra másolva!

Patrick Dempsey kapta a főszerepet az Epix új sorozatában, amely Joël Dicker magyarul is olvasható bestsellere, Az igazság a Harry Quebert-ügyben alapján készül.

Patrick Dempsey Forrás: AFP

A Grace klinika egykori dokija a címbeli Harry Quebertet fogja játszani, egy ismert írót, akinek a kertjében megtalálják egy régóta eltűnt lány holttestét. A férfi beismeri, hogy annak idején viszonya volt az akkor tizenöt éves lánnyal, de ennél többet látszólag nem tud az esetről.

Egyik rajongója, egy feltörekvő író hisz neki, és segít a nyomozásban, őt Ben Schnetzer játssza, de többek között Damon Wayans Jr. és Virginia Madsen is közreműködik a projektben.

Virginia Madsen is benne lesz Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown

A sorozatot rendezőként a francia Jean-Jaques Annaud (A rózsa neve, A medve, Hét év Tibetben) jegyzi, akinek a tévében ez lesz az első amerikai projektje.

Dempsey-t 2015 óta nem láttuk képernyőn, mióta kilépett a Grace kliniká-ból, csupán két rövidfilmben közreműködött a Bridget Jones babát vár mellett.