Így látták a sztárok a teljes napfogyatkozást

Lady Gaga napfogyatkozás
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államok területén látott teljes napfogyatkozás rekordmennyiségű embert mozgatott meg, természetesen a sztárokat sem hagyta hidegen. Összeszedtünk a közösségi oldalakról pár reakciót, ki hogyan látta a természeti jelenséget: Lady Gaga például arra használta az alkalmat, hogy egy másik bolygóra stoppoljon, Kim Kardashiannek pedig még védőszemüveg sem kellett.
Vágólapra másolva!

Azt már korábban bemutattuk, hogy Sarah Jessica Parker egy picit túlreagálta a napfogyatkozást, mások is beszálltak azonban az esemény közvetítésébe.

Lady Gaga nem hazudtolta meg önmagát, szinte vallásos révületben várta a jelenséget, a tenyerére pedig azt írta: "Vigyél a bolygódra!". Reméljük, a szemének nem lett baja, a védőszemüveget ugyanis a nyakán felejtette, egy egyszerű napszemüvegben nézelődött:

Total eclipse vibes

xoxo, Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés,

Kim Kardashiannek és a gyerekeinek még ennyi védelem sem kellett, bár ő nem is a valódi napfogyatkozásról posztolt, csak megragadta az alkalmat, hogy kitegyen egy bensőséges hangulatú képet "a szív teljes napfogyatkozása" címmel – nyilván Bonnie Tyler klasszikus dalára, a Total Eclipse of the Heart-ra is utalva ezzel.

Total eclipse of the heart

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

A Vámpírnaplók sztárja, Ian Somerhalder a felesége, Nikki Reed posztja szerint saját találmányával, három, egymásra pakolt napszemüveggel védekezett:

Gwyneth Paltrow családi körben nézelődött, a Botrány stábja együtt szemlélte az eget, miközben a készülő Book Club színésznőit, Diane Keatont, Jane Fondát, Mary Steenburgent és Candice Bergent is a forgatáson érte a napfogyatkozás:

Moments before... #pathoftotality #totaleclipse

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés,

Eclipse viewing on Book Club. Keaton, Fonda, Bergen, Steenburgen.

Candice (@bergenbags) által megosztott bejegyzés,

Joe Jonasnak még a kamerája is elromlott a telefonján a nagy sötétben, miközben Kristen Bell arról posztolt, hogy New York utcáin egymással osztják meg a szemüvegeket az emberek. "Még mindig vannak dolgok, amik összehoznak bennünket" – írta.

J O E J O N A S (@joejonas) által megosztott bejegyzés,

Watching the #eclipse from a NY street corner - everyone sharing glasses. There are still things that bring us together!

kristen bell (@kristenanniebell) által megosztott bejegyzés,

Lapozzon, van még pár poszt napfogyatkozást nézegető sztárokról!